Prijzen Uitvaart Fotografie

Prijzen op aanvraag.

Uw uitvaart begeleider kan u een indikatie geven, de uiteindelijke offerte zal bij mij vandaan komen en de uitvaart begeleider zal deze aan u voorleggen.

Er zijn een aantal variabelen die de prijs bepalen, een volle dag fotograferen is duurder dan een dagdeel, als er ook nog thuis gefotografeerd gaat worden is dat weer wat meer. Als extra's kan ik meerdere boeken leveren, de foto's in zwart/wit bewerken.

Voor nabestaanden met een (te) krappe beurs kan ik of tegen kostprijs werken of zelfs helemaal gratis, dit natuurlijk alleen na overleg.

Ik streef ernaar om boek en download binnen twee weken beschikbaar te maken, bij vertraging laat ik u dat natuurlijk zo spoedig mogelijk weten. De foto's worden op een met wachtwoord beveiligde plek aangeboden en zijn tot één jaar na plaatsing te downloaden.

Vaak zult u in contact met mij komen via de uitvaartondernemer, die kan u een globaal aanbod doen wat daarna direct door mij zal worden overgenomen en in overleg met u kunnen we dan besluiten maken over de onderwerpen en kosten. De afrekening vindt plaats via de uitvaart ondernemer, u krijgt dus van hem of haar een totaal prijs inclusief de kosten voor de fotografie.